Ce sa fac cu restul de friptura ramas de peste weekend?
Idee: sandwich-uri delicioase pentru pranzul de la serviciu, salate savuroase sau clatite fistichii umplute dupa placul tau si multe alte combinatii rapide si delicioase a caror limita este doar imaginatia ta! 🙂
Astazi iti propun o varianta de salata simpla, rapida si foarte usoara,  ideala pentru o cina tarzie din timpul saptamanii, de care sa te poti bucura fara regrete. 🙂
Cu drag si cu un zambet,
Iulia
Ce am folosit:
- piept de pui = 200g ( gatit )
- salata iceberg = 1 buc
- smochine proaspete = 3 buc
- rosii Roma = 6 buc
- migdale crude = 10buc
- crema de branza = 50g ( Philadelphia )
- ulei de masline = 2 linguri
- iaurt grecesc = 1 lingurita
- zeama de lamaie
- sare neiodata
- piper proaspat macinat
- mustar = 1/2 lingurita
- seminte de chia = 1/4 lingurita
Cum am procedat:
Am taiat pieptul de pui in fasii, dupa placul meu 🙂 si l-am asezat peste bucatile de salata, alaturi de rosiile proaspete, smochinele taiate in jumatate si migdale. Din loc in loc am pus cate putina crema de branza, am presarat peste tot seminte de chia si am incheiat generos cu dressing-ul facut din uleiul de masline, iaurt, zeama de lamaie, mustar, sare si piper.
Rapid, gustos si sanatos!
Succes si pofta buna! 🙂
Lasă un răspuns