Astazi m-am trezit cu o pofta maaare de iaurt 🙂 : “Parca mai avem niste iaurt grecesc” imi zic si cu gandul asta in minte, cobor in bucatarie, deschid frigiderul si scot multumita borcanul cu pricina. Imi pun cateva linguri intr-un pahar si il asortez cu cateva fructe, pe care le aveam “ratacite” prin frigider, niste fulgi de grau, cateva seminte, plus alte bunatati pe care le-am gasit prin camara si de care mi s-a facut pofta 🙂 .
Ne-am bucurat astfel de un mic dejun delicios, proaspat si foarte hranitor! Buna dimineata! 🙂
Cu drag si cu un zambet,
Iulia
Ce am folosit:
- iaurt grecesc = 300g
- fulgi de grau = 50g
- tarate de ovaz = 2 lingurite
- seminte de dovleac crude = 1 lingurita
- pudra de maca raw organic = 1 lingurita
- miere de albine de salcam = 1 lingurita
- migdale crude = 8 buc
- mure = 8 buc
- zmeura = 6 buc
- banana = 1/2 buc
- caise deshidratate = 4 buc
Cum am procedat:
Am amestecat intai iaurtul cu pudra de maca, dupa care am inceput sa aranjez continutul paharului, stratificat dupa placul nostru :). Am pus jumatate din cantitatea de iaurt, cativa fulgi de grau, tarate, jumatate din cantitatea de fructe si seminte, apoi din nou iaurt, fulgi de grau, tarate, fructe, migdale, seminte 🙂 iar la final, mierea de albine.
Usor, simplu si foarte bunnn!
Succes si pofta mare! 🙂
Lasă un răspuns