De ce sa te multumesti cu un sandwich cand poti face un … Club Sandwich ? 😛
Noi ne-am cam facut de cap saptamana aceasta si am incercat mai multe combinatii. Iata mai jos o varianta delicioasa cu cascaval, piept de curcan, felii de rosii si castravete, salata verde si guacamole din belsug.
Pentru ca sandwichul meu sa fie intr-adevar o deliciosenie, am uns painea cu unt si usturoi si am prajit-o putin. Ce a iesit? Un sandwich foarte foarte gustos. Un club sandwich!
Cu drag si cu un zambet,
Iulia
Ce am folosit ( pentru 2 portii ):
- piept de curcan gatit = 150g
- Cascaval de Senvis Delaco  = 200g
- salata verde
- castravete = 1 buc ( taiat rondele )
- rosie = 1 buc ( taiata rondele )
- unt = 25g
- usturoi = 1 catel
- sare neiodata
- piper proaspat macinat
- paine toast = 6 felii
- Pt. guacamole:
- avocado = 2 buc ( bine copt )
- ceapa rosie = 1/2 buc ( mica, tocata marunt )
- rosii cherry = 3 buc ( sau dupa preferinta, taiate marunt )
- patrunjel frunze = 1/2 legatura ( mica, tocat )
- ardei iute = 1/4 buc ( tocat )
- zeama de lamaie = 1 lingurita ( sau dupa gust )
- ulei de masline = 1 lingura
- sare neiodata
- piper proaspat macinat
Cum am procedat:
Am taiat carnea, rosiile, castravetele si cascavalul si le-am aranjat pe un platou, pentru a avea totul la indemana.
Am facut repede sosul guacamole: am zdrobit pulpa de avocado si am amestecat-o cu ceapa tocata, rosiile si restul ingredientelor.
Am uns feliile de paine cu unt, le-am prajit intr-o tigaie de fonta, cate 2 minute pe ambele parti ( fara sa adaug niciun alt fel de grasime ), dupa care le-am frecat usor cu usturoi.
Cele 2 felii pe care le-am asezat la mijlocul sandwichurilor, le-am inmuiat putin in sosul ramas de la friptura de curcan, pentru un plus de gust si textura. Am vazut trucul asta intr-un episod din Friends si … bineinteles ca l-am testat si eu 😀 Poti sa sari peste etapa asta daca vrei si sa folosesti painea simpla, prajita.
Asamblare sandwich:
Pe prima felie de paine am asezat 1 frunza mare de salata verde, piept de curcan, felii de rosie, 1 felie de paine inmuiata in sosul de la friptura, 2 lingurite de guacamole, 2 felii de cascaval, castravete, din nou cascaval si am acoperit cu a treia felie de paine. Am sectionat sandwichul in jumatate si am asezat cate 1 scobitoare in fiecare sectiune, pentru mai multa stabilitate 🙂 .
Am procedat la fel cu cel de-al doilea, dupa care am servit alaturi de cate un pahar de bere rece.
Foarte gustos si satios! Recomand cu drag! 🙂
Pupici!
- piept de curcan gatit = 150g
- Cascaval de Senvis Delaco = 200g
- salata verde
- castravete = 1 buc ( taiat rondele )
- rosie = 1 buc ( taiata rondele )
- unt = 25g
- usturoi = 1 catel
- sare neiodata
- piper proaspat macinat
- paine toast = 6 felii
- Pt. guacamole:
- avocado = 2 buc ( bine copt )
- ceapa rosie = ½ buc ( mica, tocata marunt )
- rosii cherry = 3 buc ( sau dupa preferinta, taiate marunt )
- patrunjel frunze = ½ legatura ( mica, tocat )
- ardei iute = ¼ buc ( tocat )
- zeama de lamaie = 1 lingurita ( sau dupa gust )
- ulei de masline = 1 lingura
- sare neiodata
- piper proaspat macinat
- Am taiat carnea, rosiile, castravetele si cascavalul si le-am aranjat pe un platou, pentru a avea totul la indemana.
- Am facut repede sosul guacamole: am zdrobit pulpa de avocado si am amestecat-o cu ceapa tocata, rosiile si restul ingredientelor.
- Am uns feliile de paine cu unt, le-am prajit intr-o tigaie de fonta, cate 2 minute pe ambele parti ( fara sa adaug niciun alt fel de grasime ), dupa care le-am frecat usor cu usturoi.
- Cele 2 felii pe care le-am asezat la mijlocul sandwichurilor, le-am inmuiat putin in sosul ramas de la friptura de curcan, pentru un plus de gust si textura. Am vazut trucul asta intr-un episod din Friends si ... bineinteles ca l-am testat si eu 😀 Poti sa sari peste etapa asta daca vrei si sa folosesti painea simpla, prajita.
- Asamblare sandwich: Pe prima felie de paine am asezat 1 frunza mare de salata verde, piept de curcan, felii de rosie, 1 felie de paine inmuiata in sosul de la friptura, 2 lingurite de guacamole, 2 felii de cascaval, castravete, din nou cascaval si am acoperit cu a treia felie de paine. Am sectionat sandwichul in jumatate si am asezat cate 1 scobitoare in fiecare sectiune, pentru mai multa stabilitate 🙂 .
- Am procedat la fel cu cel de-al doilea, dupa care am servit alaturi de cate un pahar de bere rece.
- Foarte gustos si satios! Recomand cu drag! 🙂
Â
Lasă un răspuns