iulia 10 min.

Este timpul pentru pizza!!! Yayyy!! 😛 Nu am mai facut de mult si ne era o pofta nebuna amandurora, drept urmare am plamadit repede un aluat, am „aruncat” pe el cele necesare si repejor repejor in cuptor 😛

De data aceasta am incercat un topping cu salam crud uscat, ceva branzica Brie, mozzarella, normal si niste rosii cherry din gradina :), mmmmm delicioase!

Am papat tot!! 😛 Pfiuuu, ce ordine si disciplina in casa asta :))))

Cu drag si cu un zambet,

Iulia

Ce am folosit:

Pentru aluat:

  • 280ml apa calduta
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 lingurite sare (rase)
  • 500g faina
  • 4 g drojdie uscata

Pentru topping:

  • salam crud uscat =100g
  • branza Brie = 80g
  • mozzarella = 300g
  • rosii cherry = 6 buc ( taiate in 1/2)
  • masline fara samburi = 1 lingura
  • sos pentru pizza = 5 lingurite
  • sare neiodata
  • piper proaspat macinat
  • busuioc proaspat

Cum am procedat:

Pentru blat am folosit reteta mea, care nu m-a „dezamagit” niciodata 🙂 , o gasesti aici . Odata facut blatul, l-am „decorat” frumos cu sos de rosii, am aranjat toate ingredientele pentru topping, cu exceptia busuiocului, pe care l-am presarat deasupra la sfarsit. Am copt in cuptorul preincalzit la 210g pentru 10 minute.

Asta a fost reteta noastra de pizza de astazi! 🙂

Pana data viitoare, va doresc succes la bucatarit si pofta de pizza, bineinteles! 😛

Thanks for sharing:

Print Friendly