iulia 5 min.

Astazi m-am trezit cu o pofta maaare de iaurt 🙂 : “Parca mai avem niste iaurt grecesc” imi zic si cu gandul asta in minte,  cobor  in bucatarie, deschid  frigiderul si scot multumita borcanul cu pricina. Imi pun cateva linguri intr-un pahar si il asortez cu cateva fructe,  pe care le aveam “ratacite” prin frigider, niste fulgi de grau, cateva seminte, plus alte bunatati pe care le-am gasit prin camara si de care mi s-a facut pofta 🙂 .

Ne-am bucurat astfel de un mic dejun delicios, proaspat si foarte hranitor! Buna dimineata! 🙂

Cu drag si cu un zambet,

Iulia

img_0500ph1Ce am folosit:

  • iaurt grecesc = 300g
  • fulgi de grau = 50g
  • tarate de ovaz = 2 lingurite
  • seminte de dovleac crude = 1 lingurita
  • pudra de maca raw organic = 1 lingurita
  • miere de albine de salcam = 1 lingurita
  • migdale crude = 8 buc
  • mure = 8 buc
  • zmeura = 6 buc
  • banana = 1/2 buc
  • caise deshidratate = 4 buc

Cum am procedat:

Am amestecat intai iaurtul cu pudra de maca, dupa care am inceput sa aranjez continutul paharului,  stratificat dupa placul nostru :).  Am pus jumatate din cantitatea de iaurt, cativa fulgi de grau, tarate, jumatate din cantitatea de fructe si seminte, apoi din nou iaurt, fulgi de grau, tarate, fructe, migdale, seminte 🙂 iar la final,  mierea de albine.

Usor, simplu si foarte bunnn!

Succes si pofta mare! 🙂

img_0511ph

Thanks for sharing:
Print Friendly