• Meniu de navigare principal
  • Conținut:
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Delicii si Zambete

Ingrediente simple. Retete delicioase

  • Acasa
  • Dulciuri
  • Bucate fel de fel
    • fan branza
    • Vegetariene
      • Dulci
      • Sarate
    • Cu carne
    • Fara carne
    • Peste, fructe de mare
    • Pizza, paste, aluaturi
    • Supe, ciorbe
    • Bunatati pt. micul dejun
  • Tin la silueta
    • Fara gluten
    • Cine usoare din timpul saptamanii
    • deserturi care nu ingrasa :)
  • Cum se face
  • Masa la pachet
  • Cocktails&drinks
    • cu alcool
    • fara alcool

Club Sandwich cu curcan si guacamole

21 septembrie 2018 by iulia Lasa un comentariu

De ce sa te multumesti cu un sandwich cand poti face un … Club Sandwich ? 😛

Noi ne-am cam facut de cap saptamana aceasta si am incercat mai multe combinatii. Iata mai jos o varianta delicioasa cu cascaval, piept de curcan, felii de rosii si castravete, salata verde si guacamole din belsug.

Pentru ca sandwichul meu sa fie intr-adevar o deliciosenie,  am uns painea cu unt si usturoi si am prajit-o putin. Ce a iesit? Un sandwich foarte foarte gustos. Un club sandwich!

Cu drag si cu un zambet,

Iulia

Ce am folosit ( pentru 2 portii ):

  • piept de curcan gatit = 150g
  • Cascaval de Senvis Delaco  = 200g
  • salata verde
  • castravete = 1 buc ( taiat rondele )
  • rosie = 1 buc ( taiata rondele )
  • unt = 25g
  • usturoi = 1 catel
  • sare neiodata
  • piper proaspat macinat
  • paine toast = 6 felii
  • Pt. guacamole:
  • avocado = 2 buc ( bine copt )
  • ceapa rosie = 1/2 buc ( mica, tocata marunt )
  • rosii cherry = 3 buc ( sau dupa preferinta, taiate marunt )
  • patrunjel frunze = 1/2 legatura ( mica, tocat )
  • ardei iute = 1/4 buc ( tocat )
  • zeama de lamaie = 1 lingurita ( sau dupa gust )
  • ulei de masline = 1 lingura
  • sare neiodata
  • piper proaspat macinat

Cum am procedat:

Am taiat carnea, rosiile, castravetele si cascavalul si le-am aranjat pe un platou, pentru a avea totul la indemana.

Am facut repede sosul guacamole: am zdrobit pulpa de avocado si am amestecat-o cu ceapa tocata, rosiile si restul ingredientelor.

Am uns feliile de paine cu unt, le-am prajit intr-o tigaie de fonta, cate 2 minute pe ambele parti ( fara sa adaug niciun alt fel de grasime ), dupa care le-am frecat usor cu usturoi.

Cele 2 felii pe care le-am asezat la mijlocul sandwichurilor, le-am inmuiat putin in sosul ramas de la friptura de curcan, pentru un plus de gust si textura. Am vazut trucul asta intr-un episod din Friends si … bineinteles ca l-am testat si eu 😀 Poti sa sari peste etapa asta daca vrei si sa folosesti painea simpla, prajita.

Asamblare sandwich:

Pe prima felie de paine am asezat 1 frunza mare de salata verde, piept de curcan, felii de rosie, 1 felie de paine inmuiata in sosul de la friptura, 2 lingurite de guacamole, 2 felii de cascaval, castravete, din nou cascaval si am acoperit cu a treia felie de paine. Am sectionat sandwichul in jumatate si am asezat cate 1 scobitoare in fiecare sectiune, pentru mai multa stabilitate 🙂 .

Am procedat la fel cu cel de-al doilea, dupa care am servit alaturi de cate un pahar de bere rece.

Foarte gustos si satios! Recomand cu drag! 🙂

Pupici!

Club Sandwich cu curcan si guacamole
 
Print
Prep time
10 mins
Cook time
6 mins
Total time
16 mins
 
Sandwich gustos si foarte satios cu piept de curcan, cascaval, legume proaspete si sos guacamole. O idee savuroasa pentru un pranz rapid!
Author: Delicii si zambete
Recipe type: pranz
Cuisine: americana
Serves: 2
Ingredients
  • piept de curcan gatit = 150g
  • Cascaval de Senvis Delaco = 200g
  • salata verde
  • castravete = 1 buc ( taiat rondele )
  • rosie = 1 buc ( taiata rondele )
  • unt = 25g
  • usturoi = 1 catel
  • sare neiodata
  • piper proaspat macinat
  • paine toast = 6 felii
  • Pt. guacamole:
  • avocado = 2 buc ( bine copt )
  • ceapa rosie = ½ buc ( mica, tocata marunt )
  • rosii cherry = 3 buc ( sau dupa preferinta, taiate marunt )
  • patrunjel frunze = ½ legatura ( mica, tocat )
  • ardei iute = ¼ buc ( tocat )
  • zeama de lamaie = 1 lingurita ( sau dupa gust )
  • ulei de masline = 1 lingura
  • sare neiodata
  • piper proaspat macinat
Instructions
  1. Am taiat carnea, rosiile, castravetele si cascavalul si le-am aranjat pe un platou, pentru a avea totul la indemana.
  2. Am facut repede sosul guacamole: am zdrobit pulpa de avocado si am amestecat-o cu ceapa tocata, rosiile si restul ingredientelor.
  3. Am uns feliile de paine cu unt, le-am prajit intr-o tigaie de fonta, cate 2 minute pe ambele parti ( fara sa adaug niciun alt fel de grasime ), dupa care le-am frecat usor cu usturoi.
  4. Cele 2 felii pe care le-am asezat la mijlocul sandwichurilor, le-am inmuiat putin in sosul ramas de la friptura de curcan, pentru un plus de gust si textura. Am vazut trucul asta intr-un episod din Friends si ... bineinteles ca l-am testat si eu 😀 Poti sa sari peste etapa asta daca vrei si sa folosesti painea simpla, prajita.
  5. Asamblare sandwich: Pe prima felie de paine am asezat 1 frunza mare de salata verde, piept de curcan, felii de rosie, 1 felie de paine inmuiata in sosul de la friptura, 2 lingurite de guacamole, 2 felii de cascaval, castravete, din nou cascaval si am acoperit cu a treia felie de paine. Am sectionat sandwichul in jumatate si am asezat cate 1 scobitoare in fiecare sectiune, pentru mai multa stabilitate 🙂 .
  6. Am procedat la fel cu cel de-al doilea, dupa care am servit alaturi de cate un pahar de bere rece.
  7. Foarte gustos si satios! Recomand cu drag! 🙂
3.5.3251

 

Print Friendly, PDF & Email
Share:
  • Facebook
  • Pinterest
  • email

Categorii:Bucate fel de fel, Cu carne, fan branza, Masa la pachet Tag-uri:club sandwich, guacamole, mancare la pachet, pranz la pachet, sandwich, sandwich cu carne

Previous Post: « Rulouri cu unt si scortisoara I fara framantare
Next Post: Fursecuri cu crema de branza si lamaie »

Reader Interactions

Din aceeasi categorie:

 

Pui la cuptor cu unt si verdeturi aromate

 

Limba de vita in sos aromat

 

Prepelite cu ciuperci brune si sos de smantana

 

Porchetta cu rondele din cartofi cu unt si parmezan

 

Rata la cuptor cu sos de portocale si legume coapte

 

Masa la pachet - Vita cu legume si orez basmati

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Captcha test *

Rate this recipe:  

Primary Sidebar

  • Email
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram

Despre mine

Salut! Eu sunt Iulia - iubitoare de animale, familista, pasionata de fotografie si de mancare buna, mare amatoare de calatorii. 😊 Te invit alaturi mine, intr-o aventura culinara delicioasa, cu preparate elegante si savuroase, de care sa ne bucuram impreuna cu familia si prietenii 😊 Citeste mai mult…

Ma gasesti si pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Cauta un deliciu

Adaugate recent

 

Tort de Craciun cu mirodenii, turta dulce si caramel

 

Cina in familie cu fondue

 

Cartofi gratinati. Din intamplare

 

Placinta cu branza sarata. Pentru el

Hai in grupul nostru!

Preferatele voastre

 
 
 
 
 
 

Footer

contact:

iulia.enache@deliciisizambete.ro

2016-2018 Deliciisizambete. Toate drepturile rezervate.